Anderlecht moét eerste Europese zege behalen in Istanbul, lukt het ook?

08 november 2018 10:00

Na een 1 op 9 heeft RSC Anderlecht geen enkele andere keuze dan de resterende EL-wedstrijden te winnen. De survivalmissie van de terugronde begint vandaag in Istanbul. Volg alle actie hier LIVE!

Opgelet: de aftrap is al om 16u50. Oorspronkelijk was de bedoeling 21 uur, maar door de afschaffing van het winteruur lopen ze twee uur voor in Turkije. De wedstrijd laten doorgaan om 23 uur plaatselijke tijd was te laat én de wedstrijden van 18u55 mochten niet gehinderd worden, dus is uiteindelijk besloten om al op het ongewone uur van 16u50 te spelen.

Selectienieuws

Vanhaezebrouck zal hoogstwaarschijnlijk enkele jonkies moeten inzetten. Morioka en Lawrence stapten niet mee op het vliegtuig, Kums, Trebel, Makarenko en Dimata zijn allemaal onzeker. (lees hier meer)

Bij Fenerbahce is de grootste verandering ten opzichte van de heenmatch een trainerswissel. Phillip Cocu werd onlangs ontslagen, assistent Erwin Koeman zal vandaag in de dugout zitten.

Kan jij Fenerbahce - Anderlecht in de Champions League voorspellen? Maak nu een account aan bij BetFIRST en verdubbel je eerste storting tot 200 euro!

Yannick Lambrecht

Europa League \\ Anderlecht \\ Fenerbahçe
 
 
Reacties.