Vanhaezebrouck wíl fluitconcerten van de supporters horen tegen Fenerbahce: "Wij moeten dat forceren"

08 november 2018 11:58

Na een 1 op 9 heeft Anderlecht weinig of geen andere keuze dan te winnen tegen Fenerbahce. Hein Vanhaezebrouck heeft alvast een opvallende troef in gedachten om paars-wit daarbij te helpen.

"Het wordt interessant om te zien hoe de jongens kunnen presteren in zo'n vijandige omgeving", zei Vanhaezebrouck. "Maar vergeet niet dat Fenerbahce in een sportief moeilijke situatie zit. Als de match niet loopt zoals ze willen, zullen de supporters zich tegen hun ploeg keren. Wij moeten dat proberen forceren."

Onze voeten op de pedalen houden en geen cadeaus weggeven - Hein Vanhaezebrouck

RSCA zal dan zelf ook wel moeten presteren als ze hun eigen supporters niet opnieuw over zich willen krijgen. "We hebben al getoond dat we ons spel kunnen opleggen, maar we moeten nog leren om dat negentig minuten te doen."

"Onze voeten op de pedalen houden en geen cadeaus weggeven", verwees hij naar de heenmatch. "Als we zulke doelpunten blijven weggeven, hebben we niets te zoeken in Europa. We brachten Fenerbahce zelf terug in de match. Uiteraard mag dat niet meer gebeuren, dat is duidelijk."

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht \\ Fenerbahçe
 
 
Reacties.