Trossard en co zijn grof wild, speelt Genk in de winter een sleutelpion kwijt? "Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met alle spelers"

08 november 2018 08:47

KRC Genk verloor in de Belgische competitie nog niet en is ook in Europa goed op weg om te overwinteren. Verschillende spelers blinken week na week uit bij de Limburgers.

Meerdere Genkse pionnen speelden zich de voorbije maanden in de kijker. Donderdag raakte bekend dat Thierry Henry Leandro Trossard in de winter naar AS Monaco wil halen. Technisch directeur Dimitri De Condé maakt zich niet ongerust.

"Naar de volgende mercato in januari toe, vrees ik geen problemen", zegt hij in Het Belang van Limburg. "Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met alle spelers. Zij hebben zich minimaal voor het volledige seizoen geëngageerd."

Pozuelo

Alejandro Pozuelo kant voor een vast bedrag weg. Afgelopen zomer vreesde het bestuur nog een 'last minute' vertrek van de Spanjaard. Wat met de wintermercato?

"Zeg nooit nooit", gaat De Condé verder. "Maar er moet al een heel uitzonderlijke aanbieding komen, vooraleer hij hier in het midden van een seizoen vertrekt. Daarvoor voelt Pozuelo zich te goed in dit verhaal."

Johan Walckiers

Europa League \\ KRC Genk \\ Besiktas
 
 
Reacties.