Nieuwe recordtransfer in de maak? Thierry Henry heeft zijn zinnen gezet op Genkse sleutelpion

08 november 2018 07:41

Leandro Trossard kent met 15 doelpunten en 4 assists een topseizoen. Bovendien versierde de Limburger in september zijn eerste selectie voor de Rode Duivels.

Daar leerde voormalig assistent-coach Thierry Henry Trossard beter kennen. De Fransman, nu aan de slag als T1 van AS Monaco, raakte overtuigd van zijn kwaliteiten.

Het bestuur van Monaco is van plan om deze winter zwaar te investeren. Een gevolg van de voorlaatste plaats in de Ligue 1 en een eliminatie in de Champions League.

Een van de namen bovenaan het verlanglijstje is Trossard, meldt La Dernière Heure. Genk zal zijn sleutelpion niet zomaar laten gaan. De Limburgers doen net als acht jaar geleden opnieuw mee voor de landstitel. 

Contract tot 2021

Het Genkse clubbestuur heeft een goede onderhandelingspositie, want Trossard ligt nog tot 2021 onder contract. Monaco zal dus met veel geld over de brug moeten komen en moet misschien wel het clubrecord (de 18 miljoen van Lazio voor Milenkovic-Savic) breken om de Belgische international binnen te halen. Geen onoverkomelijke opgave voor de steenrijke Monegasken.

Johan Walckiers

Europa League \\ KRC Genk \\ Besiktas
 
 
Reacties.