"Onwaardig", "Al vijf jaar miserie", "Nog steeds niet overtuigd": Fans en analisten zijn het eens over Anderlecht, supporters tegenstanders komen met hoongelach

08 november 2018 19:09

De nederlaag van RSC Anderlecht op bezoek bij Fenerbahçe hakt er stevig in. Bij de fans van paars-wit is er grote ontgoocheling, fans van andere ploegen prikken maar wat graag richting het instituut.

Ook bij Fenerbahçe - nochtans een club in crisis in de Turkse competitie - lukte het niet voor Anderlecht en zo is het team met een 1 op 12 Europees uitgeschakeld.

"Misschien kunnen andere jongens nu hun kans krijgen en kunnen Kums, Trebel en co misschien wat rusten", aldus Wesley Sonck. "Misschien gaan ze hier niet zo ontevreden mee zijn."

Nog niet overtuigd van dit Anderlecht

"Het was tegen een team waar ze moeten kunnen tegen winnen, maar naar mijn gevoel zijn ze nog niet uit het dipje geraakt. Ik ben nog steeds niet overtuigd van dit Anderlecht", pikte Imke Courtois meteen in.

Via de sociale media waren de reacties immens. Supporters van paars-wit moeten een nieuwe ontgoocheling verwerken, fans van andere clubs daagden de paars-witte fans meteen uit ...

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht \\ Fenerbahçe
 
 
Reacties.