De verrassende eend in de bijt spreekt ambitie uit: "De hele club wil play-off 1 halen, wij ook"

08 november 2018 14:08

Na veertien speeldagen staat STVV wel degelijk nog steeds in de top-6 van de Jupiler Pro League. De ambitie van de nieuwe clubeigenaars was play-off 1, stilaan beginnen ook de spelers er in te geloven dat het kan.

De cijfers ogen zeker niet slecht: 21 punten uit 14 wedstrijden, dat is een marstabel waarmee je op 45 zou uitkomen en volop voor de top-6 aan het meestrijden bent. De Kanaries staan momenteel ook op die zesde plek en willen daar zolang mogelijk blijven staan.

"We laten soms mooie dingen zien. Play-off 1 is de ambitie van de club. Van de spelers ook ja, want als je geen ambitie hebt, dan heb je niks", aldus doelpuntenmaker Elton Acolatse.

Niet te hoog springen

"Maar we moeten nog niet te hoog gaan springen en rustig blijven, want we zijn nog niet halfweg de competitie. Laat ons eerst maar die moeilijke klip in Eupen proberen te omzeilen, dat wordt een belangrijke match."

"We moeten iets gaan rapen in Eupen om aanspraak te blijven maken op die top-6", pikte Alexis De Sart meteen in. "We willen het zo goed mogelijk doen en play-off 1 kan dan een leuke bonus worden."

Jupiler Pro League \\ STVV
 
 
 
Reacties.