Genk legt piepjonge jeugdinternational onder contract voor de neus van buitenlandse clubs

09 november 2018 17:56

Genk wordt in binnen- en buitenland geprezen om zijn uitstekende jeugdwerking en doorstroming naar de A-kern. Bryan Heynen is de laatste telg uit de eigen groentetuin die dit seizoen zijn definitieve doorbraak kent bij de Limburgers.

Maar de Genkse jeugdopleiding beschikt nog over verschillende diamantjes. Een ervan is de Hongaarse jeugdinternational Andras Nemeth. De 16-jarige aanvaller is al twee jaar in Genk en heeft nu een profcontract getekend bij blauw-wit. 

"KRC Genk is trots om te melden dat de 16-jarige Andras Nemeth gisterenavond zijn eerste contract tekende bij KRC Genk", melden de Limburgers op het digitaal huis van de club. 

"De jonge Hongaar maakte twee jaar geleden de overstap van Hasselt naar de Jos Vaessen Talent Academy. Andras heeft met zijn 1m82 heel wat scorend vermogen en is technisch goed onderbouwd. Hij is ook jeugdinternational bij Hongarije."

"Er was heel wat buitenlandse interesse voor Andras, de club is dan ook verheugd dat hij kiest voor het project bij Genk. Veel succes Andras!"

Manuel Gonzalez

Europa League \\ KRC Genk \\ Besiktas
 
 
Reacties.