Januzaj viert selectie Rode Duivels met beslissende assist

09 november 2018 22:54

Adnan Januzaj was één van de verrassingen in de selectie van de Rode Duivels. Het heeft hem geïnspireerd, want de vinnige vleugelspeler tekende voor een assist en hielp Sociedad zo mee aan de overwinning.

Real Sociedad moest op bezoek bij Levante, de tweede ploeg in Valencia, maar dat was niet meteen een nadeel voor het team. Januzaj en co. pakten immers al een hoop meer punten buitenshuis dan thuis. Toch begon het slecht in het Estadio Ciudad de Valencia. Chema kon al in minuut vier de openingstreffer scoren.

Het duurde tot minuut 73 eer vleugelverdediger Théo Hernandezd de gelijkmaker lukte. Vier minuten later onbond Januzaj zijn duivels en zette hij Juanmi op weg naar de 1-2. Oyarzabal maakte er in minuut 83 zelfs nog 1-3 van. Bij de thuisploeg bleef Moses Simon de hele tijd op de bank. Hij speelde dit seizoen nog maar 49 minuten in de Primera Division.