? Domper op de feestvreugde: finale Copa Libertadores noodgedwongen uitgesteld

10 november 2018 20:18

De Superclasico tussen Boca Juniors en River Plate is letterlijk in het water gevallen. Door hevige regenval in Buenos Aires is de finale van de Copa Libertadores uitgesteld naar een latere datum.

Op de dag van de heenmatch viel de regen met bakken uit de lucht, waardoor het veld in La Bombonera compleet onder water stond. Het veld werd nog meermaals gecontroleerd en de organisatie wachtte zo lang mogelijk af, maar moest uiteindelijk toch beslissen om de wedstrijd uit te stellen.

De Superclasico wordt wel dit weekend nog gespeeld: zondag om 20u Belgische tijd. De return blijft staan op 28 november.

Kijk gratis LIVE!

Goed nieuws, want via Betfirst kan u dit duel twee keer helemaal LIVE en GRATIS bekijken.

De Copa Libertadores-finale is exclusief live te volgen via betFIRST! betFIRST TV is gratis voor alle leden die een account bezitten en ze hoeven geen enkele minuut van deze twee topwedstrijden te missen. Belangrijk detail: de Copa Libertadores is nergens in België op televisie te volgen, enkel bij betFIRST dus!

Freebet

Via ons kan u bovendien ook een gratis bonus claimen. Elke euro die je bijschrijft op je nieuwe account, wordt tot 200 euro verdubbeld. Een unieke kans dus! 

En dan is er ook nog eens een leuke freebet: ​Plaats 1 enkelvoudige live weddenschap van €10 of meer (minimale quotering van 1.70) op Boca Juniors – River Plate en win een free bet t.w.v. €5 voor de return wedstrijd!

Boca Juniors
 
 
 
Reacties.