Wouter Corstjens heeft lak aan balbezit en goede statistieken

10 november 2018 20:11

Dat Wouter Corstjens vrijdagavond niet op het scorebord geraakte, was eigenlijk een half mirakel. Op alle stilstaande fases hing de verdediger er wel ergens tussen en toch ging de bal niet tegen de netten. Dat was het verhaal van heel Westerlo, dat in Tubeke morste met de kansen.

Corstjens tilde er zwaar aan. De start van zijn team was ook niet te best. "In de eerste helft hadden we al meer balbezit, maar vonden we voetballend moeilijk de openingen. Enkel die kopbal van mij hoekschop was gevaarlijk, da's te weinig. Nadien hebben we een versnelling hoger geschakeld en ging het baltempo omhoog".

We mochten deze wedstrijd nooit verliezen - Wouter Corstjens

Vervolgens had Westerlo wel controle over de match, maar dat bezorgde Corstjens ook niet veel vreugde. "We hadden zeker in de tweede helft een aantal mogelijkheden, maar maakten het niet af. We mochten deze wedstrijd nooit verliezen. Voor goede statistieken kopen we niets. We moeten scherper zijn in beide zestien meters", was zijn conclusie.

De nederlaag komt wel erg ongelegen, want zo werd er een kans gemist om Lommel in de strijd om plek vier op drie punten te zetten. Tenslotte hebben de Limburgers nog een match minder gespeeld. "We hadden een hele goede zaak kunnen doen. Jammer genoeg hebben we die kans niet gegrepen."

1e klasse B \\ Westerlo \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.