Kijk NU helemaal LIVE en gratis naar de Superclasico tussen River Plate en Boca Juniors!

11 november 2018 19:17

De finale van de Copa Libertadores wordt dit seizoen gespeeld door de Argentijnse aartsrivalen Boca Juniors en River Plate. En dat kan u een bijzonder interessante bonus opleveren.

Update: match 1 werd een dagje uitgesteld door het regenweer, maar om 20 uur op zondagavond kan u echt wel beginnen kijken!

Deze Superclasico wordt gespeeld op 10 én 24 november in een dubbel duel in Buenos Aires, telkenmale om 21 uur Belgische tijd. 

En wij hebben heel goed nieuws, want via Betfirst kan u dit duel twee keer helemaal LIVE en GRATIS bekijken.

De Copa Libertadores-finale is exclusief live te volgen via betFIRST! betFIRST TV is gratis voor alle leden die een account bezitten en ze hoeven geen enkele minuut van deze twee topwedstrijden te missen. Belangrijk detail: de Copa Libertadores is nergens in België op televisie te volgen, enkel bij betFIRST dus!

Freebet

Via ons kan u bovendien ook een gratis bonus claimen. Elke euro die je bijschrijft op je nieuwe account, wordt tot 200 euro verdubbeld. Een unieke kans dus! 

En dan is er ook nog eens een leuke freebet: ​Plaats 1 enkelvoudige live weddenschap van €10 of meer (minimale quotering van 1.70) op Boca Juniors – River Plate en win een free bet t.w.v. €5 voor de return wedstrijd!

Boca Juniors
 
 
 
Reacties.