Bob Peeters stelt vast dat voetbal gek spelletje is: "We winnen die wedstrijd zeven keer op de tien"

12 november 2018 14:02

Hij werd al in verband gebracht met een terugkeer naar Waasland-Beveren, maar tot nader order is Bob Peeters nog altijd trainer van Westerlo. Dat Westerlo beleefde met een uitschuiver in Tubeke geen al te best weekend. Al had het gemakkelijk anders kunnen lopen.

Het duurde wel eventjes eer de troepen van Peeters goed en wel in de match zaten. "Op die kopbal van Corstjens in de eerste helft deed Defourny al een prima redding. Ik heb bij de rust Alessandro gebracht om meer grip te krijgen op het middenveld. Onze ploeg werd sterker en nam initiatief", stelde de coach van de Kempenaars tevreden vast.

Dan was het nog kwestie om de bal ook eens tegen het net te prikken, maar dat gebeurde niet. "In Lommel en Roeselare kregen we één kans en wonnen we telkens met 0-1. Hier kregen we zes honderd procent kansen. We winnen die wedstrijd zes of zeven keer op de tien."

Het is de efficiëntie die telt in deze reeks - Bob Peeters

Het was vooral Theo Defourny die de bezoekers keer op keer dwars lag. "De keeper heeft Tubeke gered en als Henry dan nog scoort, is het afgelopen. Hierna hadden we nog kansen op 2-1. Zij hebben gevochten voor hun leven en het ritme goed gebroken. Je kunt wel de beste ploeg zijn, maar het is de efficiëntie die telt in deze reeks."

1e klasse B \\ Westerlo \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.