'Roemeense topclubs strijden om Club Brugge-talent, blauw-zwart wil aanzienlijke som'

16 november 2018 23:05

Club Brugge beschikt over een ruime en kwalitatief sterke kern. De plaatsjes zijn duur dit seizoen bij de landskampioen en dus zond blauw-zwart enkele van zijn zonen uit om elders ervaring op te doen.

Dorin Rotariu is één van de spelers die op huurbasis zijn talent mag bewijzen bij een andere club. De Roemeen is dit seizoen actief voor AZ Alkmaar. De winger, vorig jaar nog uitkomend voor Moeskroen, kan zich voorlopig nog niet doorzetten in de Eredivisie. 

2 miljoen euro

Toch mag Rotariu op concrete interesse rekenen. Volgens Roemeense bronnen komt de belangstelling uit zijn thuisland, waar stadsrivalen FCS Boekarest en Dinamo Boekarest nadrukkelijk aan zijn mouw trekken. De voorzitter van laatstgenoemde club Gigi Becali bevestigt de concrete interesse: "Club Brugge wil 2 miljoen, terwijl ik 500.000 bied. We onderhandelen..."

Rednic

Die andere club uit Boekarest, Dinamo, heeft misschien wel de beste papieren om de Club Brugge-speler in te lijven. Daar is oude bekende Mircea Rednic namelijk coach, en die heeft Rotariu nog onder zijn hoede gehad in zijn periode bij Moeskroen. 

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ AZ Alkmaar
 
 
 
Reacties.