Geduld van Wouter Biebauw is stilaan op: "Dat begint mij echt wel tegen te steken"

17 november 2018 19:48

Met Wouter Biebauw heeft Roeselare toch een betrouwbaar sluitstuk in doel staan. Desondanks is het al acht matchen geleden dat het nog eens een clean sheet kon optekenen. Om uit het moeras te kruipen, zal de ploeg daar serieus moeten aan werken.

Want intussen is de voorsprong van Roeselare op hekkensluiter Tubeke geslonken tot één schamel puntje. "We mochten niet verliezen, maar kregen op het einde dan toch nog dat doelpuntje tegen. We slikken teveel doelpunten. Dat begint mij echt wel tegen te steken", maakt Biebauw duidelijk dat voor hem de maat vol is.

Voor hem is het uiteraard des te frustrerender. Hij leek zijn ploeg nog overeind te houden met een schitterende save op een vrijschop van Weymans, maar het was dus voor niets. "Elke wedstrijd krijgen we wel x aantal doelpunten tegen. We scoren vanavond wel twee keer, maar krijgen er toch weer drie binnen."

We zullen toch vaker de nul moeten houden - Wouter Biebauw

Zijn er andere jongens die dit probleem kunnen oplossen of kan een andere veldbezetting voor soelaas zorgen? Hoe dan ook, de staf zal er iets moeten op vinden. "We zullen toch wat vaker de nul moeten houden. Vroeger was dat een sterkte van Roeselare. Zo kun je punten pakken."

1e klasse B \\ Roeselare \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.