Anthony Schuster man van de match: "Ik nam 'm vol met mijn mindere rechter"


Foto: © photonews 18 november 2018 16:30

Anthony Schuster trok de schijnwerpers naar zich toe zaterdagavond. De linkerflankspeler had een voet in de drie Tubeekse doelpunten. De vreugde was vooral groot toen hij de bal vijf minuten voor affluiten perfect raakte en hierdoor zijn team de drie punten schonk.

Het was nochtans geen evidentie om de 3-2 op zo'n fraaie wijze, met een knal onderkant lat, aan te tekenen. "De bal kwam juist voor mijn voeten. Ik moest wel mijn rechtervoet gebruiken", schrikte Schuster zelf ook even. "Ik nam 'm vol met mijn mindere rechter. Als ie dan zo in doel gaat, is de avond voor honderd procent geslaagd."

De Fransman zag Tubeke sterk uit de startblokken schieten. "In het begin lieten we enkele mooie dingen zien. Dat waren goede minuten voor ons, met veel kansen. We kwamen ook 2-0 voor. Dan moet je die derde kunnen maken. Onze voorsprong verloren zien gaan, was een moeilijk scenario. We hadden het geluk om dan toch nog die laatste goal te maken."

Bevestigen

Twee weken geleden leken de troepen van Bracconi nog een vogel voor de kat. De wereld ziet er nu plots helemaal anders uit. "Dit was een zespuntenmatch. We wisten dat we op één punt van Roeselare konden komen. We hadden er een beetje schrik voor dat de trainerswissel bij hen positief ging werken. We moeten nu blijven bevestigen in de competitie."

1e klasse B \\ Roeselare \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.