"Enige die ons rechthoudt, geweldige keeper": Lovre Kalinic maakt indruk, Engelse topclubs willen hem massaal wegkapen

19 november 2018 12:11

Kroatië verloor dan wel op Wembley met 2-1, tijdens de wedstrijd viel één speler alvast enorm op met een geweldige prestatie. En dat zou wel eens op kunnen leveren.

UPDATE 19 november: Diverse Engelse topclubs zaten op Wembley om de wedstrijd tussen Engeland en Kroatië te scouten. Daarbij zouden ook onder meer Arsenal en Crystal Palace gecharmeerd zijn geraakt van de goalie.

In het slot van de wedstrijd zorgden de Engelsen weliswaar nog voor de overwinning, gedurende de wedstrijd hield Lovre Kalinic met flink wat topreddingen zijn team in de running.

Dat leverde hem op een aantal staande ovaties van supporters, watchers en twitteraars op. En ook de scouts zullen flink wat goede punten opgeschreven hebben in hun boekje.

Daarbij ook de scouts van Tottenham. Die volgen de goalie van KAA Gent volgens The Sun al achttien maanden en zullen meer dan waarschijnlijk extra gecharmeerd zijn.

Kalinic leek afgelopen zomer al te gaan vertrekken uit de Arteveldestad, maar bleef uiteindelijk bij de Buffalo's. Volgende zomer lijkt niemand hem echter te kunnen tegenhouden.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ KAA Gent \\ Tottenham \\ Engeland \\ Kroatië
 
 
Reacties.