Er wordt stevig aan de mouw van Thorgan Hazard getrokken, club reageert

22 november 2018 15:07

Thorgan Hazard steekt in bloedvorm, zowel bij Borussia Mönchengladbach, als bij de Rode Duivels. Dat zorgt uiteraard voor heel wat interesse binnen én buiten Duitsland.

Met twee snelle goals leek hij Zwitserland naar de slachtbank te leiden op zondagavond, maar daarna zakten de Rode Duivels als een kaartenhuisje in elkaar. Maar die goals, die werden wél opgemerkt. Hazard scoorde na tien doelpunten voor zijn club er nu ook al twee voor de nationale ploeg. Statistieken om ú tegen te zeggen.

Dat wekt natuurlijk interesse op. Volgens Kicker zitten Atlético Madrid, Valencia, Roma, Borussia Dortmund én een pak Engelse clubs achter de winger aan. "Thorgan is hier sinds 2014 en heeft altijd stappen voorwaarts blijven maken", aldus zijn sportief directeur Max Eberl in hetzelfde medium. "Vooral dit seizoen is hij nog meer aanwezig, ook met zijn statistieken. Het is een complete teamspeler, die onze kleuren met toewijding verdedigt."

Contractverlenging?

"Thorgan weet dat wij zijn contract willen verlengen, maar hij eist ook sportieve garanties. Hij wil dat ons team zich blijft ontwikkelen en voor hogere doelen zal strijden, en dat accepteren wij. We gaan in de lente alles bespreken." Met één uitkomst mogelijk. Een contractverlenging of een transfer.

Sander De Graeve

Bundesliga \\ Bor. Mönchengladbach
 
 
Reacties.