Man City raast verder met 35 op 39, United kan mét Lukaku en Fellaini alweer niet winnen


Foto: © photonews 24 november 2018 18:01

Tot voor de interlandbreak stond er in de Premier League geen maat op Manchester City. Maar bij de competitiehervatting dit weekend lijkt er weinig veranderd.

Al na 34 minuten spelen aren The Citizens klaar met West Ham United. David Silva, Sterling en Sané stonden aan het kanon. Die laatste maakte er diep in de tweede helft nog 0-4 van. Vier goals die City een 35 op 39 bezorgden.

Liverpool won eveneens met overtuigende uitcijfers. The Reds namen na rust afstand van Watford na doelpunten van Salah, Alexander-Arnold en Firmino.

Bij Man United waren Lukaku en Fellaini terug uit 'blessure'. Big Rom startte in de basis, Big Fella viel op het uur in. De fans op Old Trafford kwamen echter van een kale reis thuis. The Mancunians kwamen niet verder dan een brilscore tegen Crystal Palace.

Goals vielen er wel in Fulham - Southampton (3-2). Mitrovic (ex-Anderlecht) was met twee treffers de matchwinnaar voor de ploeg van Odoi.

{INSERT_MATCHDAY}

{INSERT_RANKING}

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester United \\ Manchester City \\ Southampton \\ Fulham \\ West Ham Utd \\ Crystal Palace \\ Watford
 
 
 
Reacties.