? Depay viert zijn vijf miljoenste volger op een wel heel originele manier

26 november 2018 16:39

Memphis Depay doorzwom in zijn voetbalcarrière al vele watertjes. Man United ontdekte het talent van de vleugelaanvaller al vlug en haalde hem weg bij PSV. Nu zit de Nederlander bij Olympique Lyon en groeit hij langzaamaan terug naar zijn beste vorm toe. Ook op sociale media mag hij niet klagen.

Depay is altijd een beetje een rare vogel geweest. Die titel doet hij op Instagram weer alle eer aan. Gisteren bereikte de volgetattooeëerde Depay 5 miljoen volgers op zijn persoonlijke kanaal. Dat zette hij in de verf met een filmpje waarin je de profvoetballer met een waar Boma-kostuum en een dikke sigaar ziet rappen. 

De video sloeg vanzelfsprekend in als een bom. Na het onthullen van de enorme tattoo van een leeuw op zijn rug is dit het tweede memorabele Depay-moment. Het moet gezegd worden dat de Nederlandse international bij Olympique Lyon en ook weer bij Oranje echt zijn draai gevonden heeft. 

De Nederlandse ploeg zit in de halve finales van de Nations League, en ook België had het knap lastig tegen onze noorderburen. Meer dan terecht dus proficiat aan Depay en zijn originaliteit. Hieronder kan je het filmpje op het Twitter-account van BBC Sport bekijken. 

Lyon
 
 
 
Reacties.