Standard-spits lacht met enorme misser ploeggenoot tegen Sevilla: "Merci"

30 november 2018 21:02

Moussa Djenepo is een waar talent. De Malinees maakte gisteren het verschil tegen de koploper uit La Liga, ronduit straf. Djenepo is nog maar 20 jaar, maar heeft ook nog veel te leren. Zo mag hij niet te egoïstisch zijn om zelf zijn gram te halen. Dat denkt Orlando Sa waarschijnlijk ook.

Standard - Sevilla, van te voren had niemand gedacht dat de Luikenaren thuis iets konden halen tegen de leider uit de Primera División. Toch geschiedde het zo. Met alle dank aan Moussa Djenepo, die een niet zo eenvoudig doelpunt maakte als iedereen dacht. "Het leek simpel, maar dat was het niet", zegt Djenepo achteraf zelf. 

Instagram

Over de counter in de blessuretijd waarbij de dribbelkont de bal afsnoepte van ploegmaat Orlando Sa, beseft de twintiger dat hij de verkeerde beslissing nam. "Ik had die bal aan Sa moeten laten. Gelukkig bleef het zonder grote gevolgen." De Portugese spits zelf kon er wel mee lachen op Instagram. Hij bedankte Djenepo via een leuke, doch sarcastische post. "Merci", klonk het op het sociaal medium. 

Zondag kunnen Djenepo en Sa het goed maken met elkaar op Club Brugge. Als ze allebei speeltijd krijgen natuurlijk. Vooral voor Sa is dat niet al te waarschijnlijk. 

Mathias Vranckx

Europa League \\ Standard \\ Sevilla
 
 
Reacties.