Lof over en weer tussen Mourinho en Fellaini

01 december 2018 18:15

Sinds Marouane Fellaini zich tegen Young Boys Bern kroonde tot matchwinnaar, is men hem weer een stukje meer gaan waarderen bij Manchester United. Zeker zijn coach is vol lof over hem. Maar dat is omgekeerd evenzeer het geval. Fellani wijt zijn goede vorm aan het vertrouwen dat hij krijgt.

'Geen Maradona, maar hij krijgt de waardering die hij verdient en hij bezorgt je doelpunten'. Dat was zowat hoe José Mourinho Marouane Fellaini had beschreven. De Rode Duivel van zijn kant is blij dat hij onder Mourinho zijn waarde kan tonen.

Vertrouwen

"Ik geef hem alles wat ik heb", zegt de middenvelder op de site van United. "Of dat nu vijf, tien of negentig minuten is. Ik zie geen enkele reden om boos te zijn als ik niet start. Hij vertrouwt me, hij geeft me zelfvertrouwen en ik probeer hem iets terug te geven."

Fellaini stelt zich ten dienste van de ploeg, ook naar specifieke taken toe. De orders van de coach uitvoeren is zijn opdracht. "Als ik maar één minuut moet spelen, dan doe ik dat, voor het team. Als ik moet verdedigen, verdedig ik. Als ik moet aanvallen, val ik aan."

Kevin Vanbuggenhout

Premier League \\ Manchester United \\ Southampton
 
 
Reacties.