Droogte voor Lukaku is voorbij, maar Manchester United geraakt niet voorbij degradatiekandidaat

01 december 2018 20:24

Manchester United heeft problemen. Tegen de nummer laatst stonden ze al gauw 2-0 in het krijt. Maar Romelu Lukaku scoorde de aansluitingstreffer en mede daardoor konden de jongens van José Mourinho toch nog een gelijkspel uit de brand slepen.

Wat is dat toch met de Mancunians? Grote namen genoeg, maar geen ploeg. Na dertien minuten kon Armstrong Southampton al op voorsprong brengen. En op minuut 20 was het 2-0 na een schitterende vrije trap van Cédric, waar De Gea geen enkele kans op maakte.

En toch trok Man U de scheve situatie nog recht voor de rust. Na een goeie actie van Rashford kon Lukaku zijn eerste treffer sinds 15 september aantekenen. De opluchting was groot bij de Rode Duivel.

En er zit kwaliteit in die kern van United hoor. De tweede goal was daar een mooi voorbeeld van. Opnieuw Rashford bracht de bal tot bij Herrera en die werkte af met een wondermooi hakje. Daar bleef het bij...

Al werd er wel nog met Romelu gelachen op sociale media na deze fase...