Club-supporter verliest smartphone in Dortmund, maar ...

05 december 2018 14:02

Claire Saïm lijkt de goden met zich mee te hebben. De Club Brugge-fan verloor haar mobiele toestel in het Champions League-duel op Borussia Dortmund, maar de Duitsers komen nu met een heuglijk nieuwtje.

De iPhone van Saïm terugvinden zou alles behalve een sinecure zijn. Toch slaagde de leider uit de Bundesliga in die opzet. Een mirakel is het aangezien het stadion met 70.000 man afgeladen vol zat. De vader van Saïm besloot na de match al zijn voorzorgsmaatregelen te nemen en de gsm van haar dochter via iCloud te blokkeren. 

Persoonlijke boodschap

De Duitse club van Axel Witsel vond de smartphone van Saïm terug en heeft het dure toestel inmiddels via de post al weer naar België verstuurd. De familie Saïm laat aan Het Nieuwsblad weten dat Claire sinds dinsdag (4 december, nvdr.) weer over haar gsm beschikt. Bij het pakje zat nog een persoonlijke boodschap van de club van Reus en co. Ze bedankten de supporters van blauw en zwart om de match bij te wonen. Wauw! Claire draagt Borussia Dortmund sinds kort een erg warm hart toe. 

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Club Brugge \\ Borussia Dortmund
 
 
 
Reacties.