OHL-aanvoerder moet stadion op krukken verlaten na stevige fout van Rocha


Foto: © photonews 05 december 2018 15:28

OHL leed dinsdagavond een pijnlijke nederlaag tegen Lommel, maar het zag bovendien ook de aanvoerder uitvallen. Elliot Moore moest het veld verlaten na een stevige fout van Lommel-aanvaller Leandro Rocha.

Het was een potige partij tussen OHL en Lommel, gekruid met liefst 8 gele kaarten. OHL-verdediger Elliot Moore vocht bovendien een intense strijd uit met Lommel-aanvaller Leandro Rocha, die 2x scoorde en zo met 13 stuks de nieuwe topschutter is in de Proximus League. 

In de tweede helft ging de Portugese spits zwaar door op de enkel van Moore. De OHL-aanvoerder trachtte nog verder te spelen, maar moest gewisseld worden door Kamal Sowah. 

Op krukken

Over de blessure van Moore was na de wedstrijd weinig duidelijkheid, maar de Engelse huurling van Leicester City verliet het stadion op krukken en met een ingetapete enkel. Komende vrijdag moet OHL al opnieuw aan de bak op het veld van Roeselare. Of de aanvoerder erbij zal zijn, wordt dus nog afwachten.

Al kunnen de Leuvenaars wel opnieuw beroep doen op Kenneth Schuermans, die er door zijn 5e gele kaart niet bij was tegen Lommel. 

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Lommel SK
 
 
 
Reacties.