Vanhamel tevreden met prestatie Beerschot Wilrijk: "Velen hadden een schietkraam verwacht, de ref hielp niet"


Foto: © photonews 05 december 2018 08:40

Beerschot Wilrijk werd door AA Gent met een 3-0 uit de Beker geknikkerd. De Antwerpenaars stonden niet op volle sterkte, maar toch vond Vanhamel dat er meer inzat. Er waren ook enkele beslissingen die niet in het voordeel van de Ratten gefloten werden.

"Als je de match ziet, is de overwinning van Gent niet gestolen, maar enkele momenten lieten het in ons nadeel kantelen. Zo scoorden we (via Hoffer, nvdr.), maar die goal werd afgekeurd voor een blok. Ik heb Gent ook wel dingen zien doen in onze zestien op stilstaande fases."

Ook een penalty kregen de jongens van Beerschot Wilrijk niet. "Er was een duidelijke handsbal in de tweede helft, zo valt de score natuurlijk zwaar uit. Ook die tweede gele kaart voor Noubissi vond ik licht." De bezoekers zaten uiteraard ook met de promotiestrijd in het hoofd. "Stel je voor dat je hier verlengingen moet spelen, dan betaal je dat tegen Tubeke, terwijl de winnaar van dat duel de leiding neemt in 1B."

Avontuur

"Het blijft wel een mooi avontuur, die Beker. Het is mooi dat we tegen Cercle konden winnen en tegen Gent eruit gaan is helemaal geen schande. Jammer genoeg viel die derde goal nog. De mensen hadden misschien een schietkraam verwacht, maar we hebben het verdedigend goed gedaan."

Beker van België \\ KAA Gent \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.