Wesley (Club Brugge) gegeerd door Arsenal, Leko verzekert: "Hij heeft alles om bij een Europese topclub te spelen"

06 december 2018 17:42

Straf nieuws uit Engeland: Arsenal zou een bod van zo'n 17 miljoen euro voorbereiden om Wesley Moraes in de winter weg te plukken bij Club Brugge. Een onderwerp dat zijn trainer Ivan Leko op de wekelijkse persbabbel niet uit de weg ging.

Over de interesse in zijn sterkhouders: "Wat er gebeurt met Vanaken, Danjuma, Wesley... Dat is niet mijn taak als trainer. Binnen de club zijn er genoeg slimme mensen die anticiperen op mogelijke vertrekkers. Het enige dat mij als trainer boeit is vrijdag winnen tegen Beveren", verklaarde Leko.

In mijn korte trainerscarrière is Wesley één van de beste spelers die ik al heb getraind - Ivan Leko

Toch stond de Brugse coach even stil bij de interesse in Wesley. "De Premier League is een droom voor elke speler. Ik zou supertrots zijn als Wesley daar morgen, in zes maanden of in een jaar zou geraken."

"Ik geloof absoluut dat hij het niveau aankan. Ook al is het niet alleen een kwestie van talent, maar ook van elke dag hard werken", sprak Leko. "Wesley heeft alles om bij een Europese topclub te spelen. We werken al anderhalf jaar samen en in mijn korte trainerscarrière is hij één van de beste spelers die ik al heb getraind."

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Club Brugge \\ Arsenal
 
 
 
Reacties.