Sollied tilt niet al te zwaar aan bekeruitschakeling: "Wie als eerste scoorde, ging winnen"

06 december 2018 18:51

Een eerste zege buitenshuis zit er voorlopig niet in voor Trond Sollied bij Lokeren. In Mechelen ging zijn team voor de bijl met 2-0. Geen ramp volgens de Noor, die wel kon leven met de prestatie van zijn spelers en uiteraard de competitie voorop stelt.

Sollied heeft de tegenstander van de voorbije zaterdagavond hoog zitten. "In Mechelen is het moeilijk om te komen winnen. We weten wat Mechelen kan. Ze zitten in de winning mood en hebben een kern voor eerste klasse. Het is geen schande om hier te verliezen", besluit de trainer van Lokeren.

Wat niet wil zeggen dat kwalificatie voor de kwartfinales niet mogelijk was. "We speelden een goede wedstrijd. Ik dacht dat het een 0-0-match was, die op weg was naar verlengingen. Ik zat met het gevoel dat wie als eerste scoorde, deze partij ging winnen."

De belangrijkste wedstrijden komen er nu aan - Trond Sollied

Sollied had het wel niet bepaald begrepen op spelleider Bert Put. "Bij het eerste doelpunt heeft de scheidsrechter handspel van Schoofs niet gezien. Ik vond het ook zeer simpel zoals hij ons die gele kaarten gaf. Maar goed, een bekeruitschakeling kan gebeuren. Ons doel is de competitie en de belangrijkste wedstrijden komen er nu in december aan."

Beker van België \\ Sporting Lokeren \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.