UPDATE: Lorenzo Staelens bood zich aan bij twee clubs uit de Pro League, maar kreeg geen antwoord - Roeselare reageerde wél


Foto: © Photonews 06 december 2018 22:35

In de Beker van België staat op donderdag nog een laatste duel ingepland tussen twee verrassingen uit de vorige ronde. En daarbij komt ook een oudgediende coach in actie.

UPDATE: KSV Roeselare liet ons donderdag weten dat zij bij monde van voorzitter Yves Olivier wel degelijk contact te hebben gehad met Lorenzo Staelens toen van hem uit de vraag kwam naar een eventueel trainerschap. 

In de vorige ronde gingen ze winnen bij respectievelijk Anderlecht en Standard, nu staan Union en Knokke tegenover elkaar met als inzet een kwartfinale in de Beker van België tegen KRC Genk.

Voor Lorenzo Staelens wordt het een weerzien met de Pro League. De ex-coach van onder meer Moeskroen, Kortrijk en Cercle Brugge is sinds kort de nieuwe coach bij Knokke in de Eerste Amateurklasse en won al twee keer met de kustploeg, om zo de weg naar boven stilaan in te zetten.

Geen antwoord

Veel andere aanbiedingen had Staelens niet: "Ik sprak een keer met Aalst, maar ze wilden wachten voor ze een keuze maakten", aldus de coach in Het Laatste Nieuws.

"Bij Waasland-Beveren en Roeselare heb ik mezelf aangeboden, maar daar kreeg ik niet eens een antwoord. 'Zit er dan niemand op mij te wachten?' denk je dan weleens", was de gewezen veelvuldig Rode Duivel duidelijk.

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Beker van België \\ Roeselare \\ Eendracht Aalst \\ Union SG \\ Knokke \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.