Lukebakio doet de netten opnieuw trillen, maar Raman en co. gaan onderuit

07 december 2018 22:43

Het Fortuna Düsseldorf van Benito Raman en Lukebakio bleef vanavond met lege handen achter in de Bundesliga. Lukebakio scoorde de gelijkmaker, maar twee ongelukkige goals in de tweede helft zorgden voor de nederlaag.

Werder Bremen kwam op voorsprong via een mooie knal van Möhwald, maar Lukebakio lukte vanop de stip de gelijkmaker. De Belg raakte daarna wel betrokken in een opstootje. Zoals zo vaak dit seizoen zorgden tien minuten onoplettendheid bij Düsseldorf voor de nederlaag.

Twee ongelukkige doelpunten, waarbij de bal telkens terugkwam van doelman Rensing, bezegelden het lot voor de bezoekers. Met een 3-1 nederlaag blijft het zo laatste in de Bundesliga. Raman mocht invallen voor Lukebakio in het absolute slot, maar toen was het kalf al verdronken.

Bekijk hieronder de doelpunten. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.