Ultra's Boca Juniors meteen teruggestuurd naar Argentinië, ongeziene politiemacht voor finale Copa Libertadores

07 december 2018 12:50

De beklijvende finale van de Copa Libertadores werd meermaals uitgesteld nadat fans van River Plate de spelersbus van rivaal Boca Juniors hadden bekogeld. Dit weekend is het dan toch zover ... in Bernabeu!

Enkele Ultra's van Boca Juniors werden alvast teruggestuurd naar Argentinië. Dat is zo voor Maximiliano Mazarro, terwijl ook nummer 1 Rafa Di Zeo - beschuldigd van moord - zal worden teruggestuurd als hij in Spanje zal arriveren. 

Een niet te overschouwen politiemacht zal de komende dagen in Madrid te bezichtigen zijn, de spelers hopen alvast op een positieve uitdraai - voor hen heeft de miserie ondertussen lang genoeg geduurd. 

Kijk Live gratis

Goed nieuws, want via Betfirst kan u dit duel overigens helemaal LIVE en GRATIS bekijken.

De Copa Libertadores-finale is exclusief live te volgen via betFIRST! betFIRST TV is gratis voor alle leden die een account bezitten en ze hoeven geen enkele minuut van deze twee topwedstrijden te missen. Belangrijk detail: de Copa Libertadores is nergens in België op televisie te volgen, enkel bij betFIRST dus!

Via ons kan u bovendien ook een gratis bonus claimen. Elke euro die je bijschrijft op je nieuwe account, wordt tot 200 euro verdubbeld. Een unieke kans dus! 

Redactie

River Plate \\ Boca Juniors
 
 
Reacties.