? 'Ontevreden' Lukaku krijgt dé kans om zich te bewijzen en doet het voor United

08 december 2018 17:52

Romelu Lukaku beleefde nog niet het beste seizoen in de Premier League, maar kreeg vanmiddag opnieuw een kans om zich te bewijzen. Mourinho dropte hem immers opnieuw in de basis en hij stelde niet teleur.

Zo'n basisplaats is immers niet langer een evidentie. Zo zat Lukaku onlangs tegen Arsenal, Manchester City, Young Boys én zijn ex-club Everton gewoon op de bank. Tegen Fulham in eigen huis kreeg hij dé kans om zich nog eens te bewijzen en die basisplaats voor eens en voor altijd terug op te eisen.

Lukaku zou volgens de Engelse pers aan een vertrek denken omdat hij intussen de fratsen van José Mourinho meer dan beu is. Fellaini, die in het oog van de storm kwam door aan het haar van een tegenstander te trekken, starte op de bank. Ook voor Paul Pogba was er geen plaats in het elftal.

In de eerste helft liep het als een trein voor United. Via Young, Mata én Lukaku stond het al voor de rust 3-0 tegen Odoi en co. Na de koffie kwam Fulham terug tot 3-1, maar viel het al snel met tien. Rashford zette de 4-1 eindstand op het bord. Lukaku tekende ook voor de voorassist voor het doelpunt van Mata. Cissé (ex-Standard en KV Mechelen) maakte zijn Premier League-debuut als invaller bij Fulham.

Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Sander De Graeve

Premier League \\ Manchester United \\ Fulham
 
 
Reacties.