Dit staat er nog op het spel op laatste dag groepsfase Champions League

12 december 2018 12:01

Club Brugge pakte een erg interessant puntje tegen Atlético Madrid, maar ook op woensdag zijn er nog acht wedstrijden in de Champions League. Wat staat er nog op het spel? Een overzichtje.

Groep E: 

Bayern München en Ajax zijn zeker van de volgende ronde, als Ajax thuis wint van Bayern pakken ze zelfs nog de groepswinst.

Benfica is zeker derde, de match tegen het uitgeschakelde AEK is overbodig. Met een overwinning springen ze wel over Club Brugge in de strijd om de vier beste derdes.

Groep F:

Manchester City (10 punten) is al zeker van de top-2, maar moet nog een puntje pakken tegen Hoffenheim (3) om zeker te zijn van groepswinst.

De Duitsers moeten dan weer absoluut winnen, willen ze nog de derde plaats afsnoepen van Shakhtar Donetsk (5). 

Die kunnen echter nog over Lyon (7) wippen, als ze thuis tegen de Fransen weten te winnen in een rechtstreeks duel om plek 2. Club Brugge supportert voor de Fransen met oog op de reekshoofdenstatus.

Groep G:

Real Madrid (12 punten) is zeker van groepswinst, AS Roma (9) van de tweede plek. Plzen (4) en CSKA Moskou (4) staan gelijk, maar de Tsjechen hebben een beter onderling resultaat voor te leggen. De opdracht voor CSKA is dus 'simpel': beter doen in Madrid dan Plzen thuis doet tegen de Romeinen. 

Groep H:

Juventus (12) staat in polepositie en trekt naar Bern, Manchester United (10) kan de groepswinst nog afsnoepen als het zelf wint en de Oude Dame dat niet doet.

Valencia (5) is zeker van plek 3, voor Young Boys Bern (1) staat enkel de eer nog op het spel. Ook Valencia kan nog over Club Brugge springen als het wint.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Waag een gokje via onze partner BETFIRST en doe gouden zaken in de Champions League. Een bonus tot 200 euro aan 100% ligt alvast op je te wachten!

Champions League \\ Ajax \\ Bayern München
 
 
 
Reacties.