Valencia-coach zet de transfersoap rond Batshuayi zelf in gang

12 december 2018 11:27

Michy Batshuayi kende voorlopig nog geen al te succesvolle uitleenbeurt bij Valencia. De Spaanse club heeft een aankoopoptie, maar het kan zijn dat ze 'Batsman' deze winter nog terug naar Chelsea laten vertrekken.

Michy Batshuayi kreeg deze zomer van Chelsea-coach Sarri te horen dat hij het seizoen bij een andere club mocht uitdoen. Vorig jaar wierp de Rode Duivel na de winterstop hoge ogen op bij Borussia Dortmund, maar dit seizoen loopt het allemaal wat minder voor hem.

Hij kwam nog maar drie keer aan scoren toe, waarvan een keertje in de Spaanse competitie. Ondertussen liet zijn coach bij Valencia, Marcelino, aan het Britse FourFourTwo weten dat een vroegtijdige terugkeer naar zijn moederclub Chelsea zeker niet is uitgesloten.

“Als de speler wil vertrekken zullen we kijken wat het beste is voor de club”, zei Marcelino. “We zullen een gepaste beslissing nemen op het juiste moment, maar we hebben nog tijd om de speler finaal te evalueren.”

Voor de CL-wedstrijd tussen Valencia en Manchester United zit Batshuayi alvast in de selectie. Misschien krijgt hij wel de kans om zich vlak voor de winterstop toch nog te bewijzen.

Hannes Van Gael

Champions League \\ Manchester United \\ Valencia CF
 
 
Reacties.