Voormalig Liverpool-spits haalt Paul Pogba compleet onderuit: "niet zo goed als velen zeggen" en "gaat erop achteruit"

13 december 2018 17:24

Man United-middenvelder Paul Pogba verkeert dezer dagen niet in de beste vorm. Net als zijn vriend Romelu Lukaku zat hij de afgelopen weken meer dan hem lief was op de bank. Tegen Valencia kreeg hij in de CL weer een kans, maar die verknalde hij volledig. Deze voormalig Liverpool-speler is het beu.

Craig Bellamy maakte 6 doelpunten in 24 wedstrijden voor The Reds. Zelf was de ex-aanvaller van karakter zeker geen gemakkelijke, maar toch vindt hij de tijd rijp om Pogba er eens goed door te sleuren. Het klopt dat de Fransman van Manchester United een draak van een match speelde tegen Champions League-tegenstander Valencia. Bellamy vindt dan ook dat Mourinho Pogba zondag in de kraker tegen Liverpool best niet opstelt.

Mestalla

"We worden er altijd aan herinnerd dat Pogba met Frankrijk het WK won en daarom steengoed is. Neen, juist niet. Hij is bijlange niet zo goed als velen beweren. Hoe hij in Mestalla (stadion Valencia, nvdr.) presteerde, dat is toch hét bewijs dat hij erop achteruit gaat", gaat de Welshman stevig door. 

"Manchester United - Liverpool, dat is niet zomaar een duel. Dat is een partij tussen de twee clubs die doorheen de geschiedenis de meeste prijzen pakten in Engeland. Dan moet je Mourinho zijnde, rekening houdend met Pogba's zwakke prestatie tegen Valencia, hem durven niet op te stellen", besluit Bellamy kordaat. 

Mathias Vranckx

Premier League \\ Champions League \\ Liverpool FC \\ Manchester United \\ Valencia CF
 
 
Reacties.