Balotelli werkt terug aan zijn bedenkelijke reputatie in Nice: "Het liefst zou ik Mario eens tegen de muur plakken"

16 december 2018 14:25

Mario Balotelli leek zijn reputatie hersteld te hebben met sterke prestaties in Nice, maar nu vervalt de Italiaanse 'bad boy' toch weer in zijn oude gedrag. In die mate zelfs dat coach Patrick Vieira zich niet langer inhoudt.

"Mario? Tja... Het liefst zou ik hem van antwoord dienen, of hem eens tegen de muur plakken, of hem bij zijn kraag aan de kapstok hangen, maar dat kan niet, want ik ben zelf geen speler meer", zei Vieira aan L'Equipe.

"Als trainer moet ik twee keer nadenken voor ik iets doe of zeg, want het kan een grote impact hebben en dan riskeer ik een topspeler te verliezen. Ik wil geen spijt hebben van mijn woorden. Tegenover Mario probeer ik mijn commentaar vooral zo opbouwend mogelijk te houden."

Drie grote incidenten

Die uitlating komt er na meerdere incidenten bij Nice. Balotelli uitte ferme kritiek op zijn ploegmaats, vernielde in november een locker in de kleedkamer en weigerde nadien om zijn rommeltje op te kuisen en zou onlangs ook droog weggestapt zijn toen Vieira aan zijn tactische bespreking bezig was. De Italiaanse spits scoorde dit seizoen nog niet in de Ligue 1.

Ligue 1 \\ Nice \\ Saint-Etienne
 
 
 
Reacties.