Union-coach kirt van de pret: "Een supermatch!"

18 december 2018 08:48

Als we de trainer van Union mogen geloven, heeft de topper tegen Beerschot Wilrijk alle verwachtingen ingelost. Het verhaal van de intensiteit klopt nog wel. Op technisch gebied daarentegen zullen er wel al andere dingen getoond zijn. Luka Elsner vond het echter allemaal fantastisch.

Het ging hem dan niet zozeer om het resultaat, wel over het niveau van de wedstrijd in het algemeen. "Ik vond het een supermatch! Er was een geweldige intensiteit. Dit was een match die het niveau van de reeks oversteeg", zei Elsner zelfs.

Wel eentje waarin zijn ploeg er niet in slaagde zijn voorsprong vast te houden. "In het laatste kwartier van de eerste helft werden we defensief voor wat problemen gesteld. Nadien volgde een tricky tweede helft. Toch ben ik blij met wat mijn jongens gedaan hebben."

Geen spijt

Het is ook wel zo dat Dame Fortuna niet meteen de kant van Union koos. "We hadden een beetje pech. We incasseerden een goal op een afgeketste bal. Anders gaat die bal richting de hoekschopvlag." Elsner rondde desondanks af op een positieve manier. "We hebben geen spijt. Wat we wilden laten zien, was er."

1e klasse B \\ Beker van België \\ Europa League \\ Union SG \\ Beerschot \\ Olimpija
 
 
 
Reacties.