Hazard probeert ex-ploegmaat De Fauw na te doen, maar doet zelfs nog slechter (al trok hij het wel recht)

18 december 2018 20:51

De zestiende speeldag in Duitsland begon vanavond met Borussia Mönchengladbach tegen FC Nürnberg. En weer was er een opvallende rol weggelegd voor Rode Duivel Thorgan Hazard, zowel negatief als positief.

Hazard mocht voor de rust een penalty nemen en dacht: "Ik probeer het eens beter te doen dan Davy De fauw!" De twee waren ooit ploegmaats bij Zulte Waregem en De fauw schoot zijn panenka afgelopen weekend tegen Standard wel bijzonder matig in. Gelukkig voor hem werd er wel in die fase nog gescoord.

Thorgan probeerde het ook met een panenka, maar de bal vloog over het doel. Maar na rust maakte hij dat snel goed met zijn elfde doelpunt van het seizoen. Vijf minuten voor tijd scoorde Pléa de geruststellende 2-0. Ze komen nu tot op zes punten van Dortmund, dat nog speelt tegen het Düsseldorf van Lukebakio en Raman.