Denayer maakt het zichzelf en Lyon nog knap lastig na een own-goal in de Franse beker

19 december 2018 23:02

Jason Denayer leek met Lyon op weg naar een gemakkelijke avond in de Franse beker. Olympique kwam 0-1 voor en kort daarna kwamen ze met een mannetje meer te staan. Zelfs bij een 0-3 voorsprong lieten ze tegenstander Amiens nog bijna terug in de match komen.

Moussa Dembélé zette Lyon vanop de penaltystip op voorsprong en ruim vijf minuten later pakte Adenon van Amiens rood. Wedstrijd gespeeld zou je denken, zeker nadat Bertrand Traoré en Terrier er 0-2 en 0-3 van maakten.

Denayer kwam bij Lyon op het veld toen het 0-2 stond, maar de invaller speelde geen al te gelukkige wedstrijd. In minuut 70 werkte hij een vrijschop staalhard in eigen doel. In de blessuretijd werd het zelfs nog 2-3 en gelukkig voor Denayer bleef het daarbij.