Spaanse topclub niet tevreden over Rode Duivel, deze Premier League-ploeg moet een uitweg bieden

22 december 2018 12:26

Vorig jaar speelde hij bij Borussia Dortmund de pannen van het dak, maar dit seizoen wil het bij Valencia niet zo lukken. Ook Chelsea beseft dat en bedenkt een oplossing voor 'Batsman'. Maar ziet hij deze zelf wel zitten?

Drie doelpunten in 20 wedstrijden, daar ben je als echte spits niet al te fier op. Ook niet Michy Batshuayi. Ze willen er voor de Rode Duivel voorlopig niet al te vlot invliegen bij de Vleermuizen. Ook de eigenlijke werkgever van Batshuayi, Chelsea FC, ziet dat de toestand stilaan schrijnend wordt.

Geschiedenisboeken

Valencia zou zo naar verluidt een vroegtijdig einde willen maken aan de samenwerking met de ex-Standardspits. Batshuayi werd in Spanje nochtans de allereerste speler die in deze eeuw in vier grote competities wist te scoren. Namelijk de Premier League (Chelsea), de Ligue 1 (Marseille), de Bundesliga (Borussia Dortmund) en La Liga (Valencia). Toch is de Valenciaanse clubleiding niet overtuigd van zijn kwaliteiten. 

Batsman zou overigens niet terugkeren naar Londen, tenminste toch niet naar Chelsea. Want een andere Londense club, meer bepaald Crystal Palace, ziet volgens Het Laatste Nieuws de komst van de Belgische aanvaller wel zitten. Zo zou Batshuayi ploegmaat worden van een andere geplaagde Belg, Christian Benteke. 

Palace is niet de grootste club, maar Chelsea weet dat Batshuayi vooral aan speeltijd moet toekomen, want dat was de laatste weken helaas niet veel het geval meer. 

Premier League \\ Primera Division \\ Chelsea \\ Valencia CF \\ Crystal Palace \\ Huesca
 
 
 
Reacties.