? Wát een spektakel! Tottenham knalt er zes(!) in het mandje

23 december 2018 18:55

In de Premier League stond vandaag nog één wedstrijd op het programma. Everton ontving er Tottenham Hotspur en dat werd een echt doelpuntenfestijn.

Tottenham kwam, met Toby Alderweireld in de basis, op achterstand na een doelpunt van ex-Arsenalspits Theo Walcott. Nog voor de rust zetten de Spurs het echter recht. Son, Alli en Kane maakten er in een mum van tijd 1-3 van en ook in de tweede helft ging de storm niet liggen. Eriksen zorgde vlak na de koffie voor de 1-4.

Sigurdsson kon nog milderen tot 2-4, maar Son en Kane zorgden met hun tweede van de avond voor een 2-6 pandoering. Tottenham nadert zo tot op twee punten van Manchester City. Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.