Feyenoord ziet Ajax en PSV nóg verder uitlopen

23 december 2018 18:27

In Nederland hebben zowel Ajax als PSV een goeie zaak gedaan. Feyenoord liet immers alweer punten liggen. Op bezoek bij ADO Den Haag kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

El Khayati bracht de Hagenezen op voorsprong in de vierde minuut, maar op slag van rust kon Steven Berghuis de gelijkmaker tegen de netten prikken. Robin van Persie verzorgde de assist. Sam Larsson leek de match te beslissen met de 1-2 iets over het uur, maar goed tien minuten later maakte Khayati gelijk van op de stip.

Feyenoord staat zo twaalf punten achter op PSV en tien op Ajax. Die twee lijken het onder elkaar te zullen uitvechten voor de titel in de Eredivisie. Ook De Graafschap tegen Vitesse eindigde op 2-2, Willem II haalde het bij Emmen met 0-2.