Van de regen in de drup bij AS Monaco, vice-voorzitter hoopt met twee extra Rode Duivels het tij te keren

23 december 2018 15:49

Met de komst van Thierry Henry hoopten de Monegasken de trein terug op de rails te krijgen. Niks is minder waar, de troepen van Henry gingen zaterdagavond in het eigen Stade Louis II onderuit bij de rode lantaarn.

Dat is het signaal voor vice-voorzitter Vasilyev om in te grijpen. De 53-jarige Rus kondigt winterse versterking aan: “Natuurlijk komt deze nederlaag zwaar aan”, klonk het voor de camera's net na de verloren wedstrijd tegen Guingamp.

“We moeten ons dringend bezinnen over de toekomst. Ik heb altijd gedacht dat dit spelerspotentieel zou volstaan maar blijkbaar moet ik mijn mening herzien. We gaan ons op de transfermarkt begeven. En tegelijk hopen we dat onze geblesseerde spelers zo snel als mogelijk terugkeren.”

Krijgen Tielemans en Lukaku gezelschap van twee Rode Duivels?

Thierry Henry zou ook zijn zegje hebben in de transfers en dan is het natuurlijk niet verwonderlijk dat de Franse oefenmeester zich richt op enkele Rode Duivels. Zowel Michy Batshuayi als Yannick Carrasco staan op de radar in het Prinsdom. 

Valencia zou het huurcontract van de ex-spits van Standard en Marseille willen ontbinden. Carrasco zou ook niet helemaal meer gelukkig zijn in China door de povere sportieve prestaties van zijn team en het recente opstootje met zijn ploegmaat. 

Clint Vens

Ligue 1 \\ Guingamp \\ Monaco
 
 
Reacties.