Komt winterstop ongelegen voor KV Mechelen? "We zitten in zo'n goeie vorm"

26 december 2018 16:53

Bij KV Mechelen hebben ze de voorbije maanden regelmatig de vuisten gebald. In het bijzonder spelers zoals Nikola Storm waren zo goed op dreef dat ze niet meteen zaten te wachten op een pauze. Dat beweert de linkerflankspeler ook zelf, al heeft zijn familie ook zeker wel aandacht verdiend.

In de laatste wedstrijd hadden meerdere van zijn acties een doelpunt kunnen opleveren. Toch geraakte Storm niet op het scorebord. "Dat was spijtig. Het was een paar keer net niet. Maar goed, we zijn als ploeg toch op ons elan kunnen doorgaan."

Ontspannen met de familie is de welverdiende beloning. "Ik breng de feestdagen op mijn gemak door met de familie. Dat mag ook wel een keertje. Ik kan als voetballer nu even rusten en dan zien we wel hoe het verder loopt. Maar zover is het nog niet, eerst nog de feestdagen."

Ik zag het zitten om gewoon verder te doen - Nikola Storm

Ergens knaagt het toch wel aan Storm dat de competitie nu even stil ligt. Geef hem maar een voetbalveld. "De winterstop staat nu voor de deur. Ik zag het zeker zitten om gewoon verder te doen. We zitten in zo'n goeie vorm. Na de winterstop moeten we daar weer mee aanknopen."

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Tubeke \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.