? 'Boxing Day': Liverpool profiteert optimaal van nieuwe uitschuiver Man City en loopt verder weg, Tottenham haalt genadeloos uit

26 december 2018 18:35

In de Premier League stond op de fameuze 'Boxing Day' de negentiende speeldag op het programma. In de vooravond kon u al genieten van zes wedstrijden met onder meer Liverpool, Man City, Man United en Tottenham. We zetten even de hoogtepunten en resultaten voor u op een rijtje.

De grootste verrassing was ongetwijfeld te bespeuren op het veld van Leicester City. Daar ging Manchester City - met Kevin De Bruyne 70 minuten tussen de lijnen- voor de tweede keer op rij onderuit. Doelpunten van Marc Albrighton en Ricardo Pereira veegden de openingstreffer van Bernardo Silva van tafel. 

Liverpool faalt niet

Liverpool kende dan weer geen problemen met Newcastle United. De troepen van Jurgen Klopp rekenden in het eigen Anfield makkelijk af met het nummer 15 in de Premier League, al kwam de thuisploeg pas na rust echt onder stoom. Het werd 4-0 met goals van Lovren, Salah, Shaqiri en Fabinho. Door de zege zijn 'The Reds' al zeven punten los van eerste achtervolger Man City. 

Tottenham klimt over Man City

Het wordt zelfs nog erger voor 'The Citizens' want door een monsterzege (5-0)van Tottenham tegen Bournemouth wippen 'The Spurs' haasje over met City en prijken ze zo op de tweede stek. 

Solskjaer pakt zes op zes

Solskjaer heeft zijn start niet gemist bij Manchester United. 'The Red Devils' lijken wel gereanimeerd onder de Noorse coach. Huddersfield Town ging voor de bijl en daar heeft Paul Pogba een groot aandeel in met een dubbeklapper. Verguisd onder Mourinho, maar onder Solskjaer komt de Franse wereldkampioen weer helemaal boven water. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Clint Vens

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester United \\ Tottenham \\ Manchester City \\ Newcastle United \\ Everton \\ Leicester City \\ Burnley \\ Bournemouth \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.