Piepjonge landgenoot maakt indruk in Engeland met assist

27 december 2018 21:21

In de Premier League zitten de Belgen bij de grootste sterren, maar ook in de Championship zit er zo eentje in de wachtkamer. Hij toonde zich op Tweede Kerst met een assist.

Ilias Chair(21) speelde vroeger bij Lierse, maar komt nu al twee seizoenen uit voor het Engelse Queens Park Rangers. Hij bekroonde zijn tweede invalbeurt van het seizoen met een mooie assist. "De coach heeft me deze kans gegeven en ik heb ze gegrepen met beide handen", aldus de pocketmiddenvelder op de website van de club.

"Het belangrijkste is de overwinning van het team en dit verderzetten." Chair legde de bal mooi terug voor het doelpunt van Nahki Wells, de spits die op huurbasis van Burnley bij QPR in actie is. "Ik weet hoe hij speelt en hij houdt van die beweging naar de eerste paal. Ik wist dat ik de bal daar gewoon moest krijgen en dat hij er zou zijn."

Geduld

De Marokkaanse Belg wacht intussen geduldig zijn kansen af. "Het is een goed team, een héél goed team, dus moet iedereen geduldig zijn. Dat beseffen we allemaal. Vandaag kreeg ik die kans en ik hoop dat ik hem tevreden kon stellen", sloot hij af.

Reading \\ QPR
 
 
 
Reacties.