? Nainggolan maakt zijn comeback én kan vieren met Inter, Castagne beleeft doelpuntenfestival en Mertens opnieuw de held

29 december 2018 19:58

Nadat Juventus het eerste deel van het seizoen ongeslagen kon afsluiten tegen Sampdoria (2-1), kwamen om 15u nog veertien ploegen aan bod voor hun slotmach in de Serie A. De grote aandachtstrekker was niemand minder dan Radja Nainggolan.

Later op de avond won Napoli in eigen huis een belangrijk duel tegen Bologna. Lange tijd leken de Napolitanen op weg naar puntenverlies, tot Dries Mertens in minuut 88 voor het winnende doelpunt zorgde.

Na zijn disciplinaire schorsing keerde Il Ninja terug in de selectie van Inter en iets na het uur mocht hij ook weer het veld betreden. Niet veel later maakte Keita Baldé nog het enige doelpunt van de partij tegen Empoli, 0-1 was het eindverdict.

Voor Sassuolo-Atalanta mocht Rode Duivel Castagne nog eens starten en hij maakte een waar doelpuntenfestival mee vanop de eerste rij. Het werd maar liefst 2-6, ploegmaat Ilicic was de matchwinnaar met een hattrick in amper 18 minuten.

Ten slotte bleef Genoa-Fiorentina steken op 0-0. Mirallas kon de ban niet breken en werd kort voor het einde gewisseld, aan de overkant kwam Omeonga niet uit de dugout.

Bekijk hier de beelden van de openingsmatch Juventus-Sampdoria

Overzicht van de Serie A:

{INSERT_MATCHDAY}

{INSERT_RANKING}

Serie A \\ Inter Milaan \\ Empoli \\ Atalanta \\ Fiorentina \\ Genoa \\ Sassuolo
 
 
 
Reacties.