AC Milan heeft alle moeite van de wereld met SPAL, Higuaín scoort eindelijk nog eens en redt zo misschien het vel van Gattuso

29 december 2018 22:54

De laatste wedstrijd op speeldag 19 van de Italiaanse eerste klasse was die tussen AC Milan en SPAL. In het eigen San Siro klopten de Milanezen de zestiende in de stand met het allerkleinste verschil.

De heenronde in de Italiaanse Serie A zit er volledig op. AC Milan – SPAL was de laatste partij van 2018 en daarin wonnen de Milanezen met 2-1. Het begon slecht voor de ‘Rossoneri’ want al na 13 minuten wees Petagna hen op achtervolgen aan.

Castillejo knalde de gelijkmaker met links enig mooi in de kruising en na bijna twintig minuten voetballen in de tweede helft zette Higuaín op aangeven van Calhanoglu de 2-1 eindstand op het scorebord. Voor de Argentijn was het al geleden van 28 oktober (3-2 winst tegen Sampdoria) dat hij nog eens de netten deed trillen in de Italiaanse competitie.

{INSERT_MATCHDAY}

De goal van Higuaín was niet alleen welkom voor hemzelf, maar ook voor Milan-coach Gattuso. Die ligt fel onder vuur en na elk puntenverlies wordt er in Italië over zijn ontslag gesproken en geschreven.

{INSERT_RANKING}

Hannes Van Gael

Serie A \\ AC Milan \\ SPAL
 
 
Reacties.