Propere Handen: Limbombé werd verhoord voor link met Bayat, ex-makelaar duidelijk: "Het was brainwashing"

30 december 2018 15:14

In de zaak rond 'Operatie Propere Handen' zijn er nieuwe details uitgelekt in Frankrijk omtrent de transfer van Anthony Limbombé. "Het was brainwashing", was er ook meteen ferme kritiek.

Anthony Limbombé werd in november ondervraagd door de politie van Nantes in de zaak 'Operatie Propere Handen' over zijn transfer naar Nantes. Dat laat alvast l'Equipe weten.

Zo zou er een tekenpremie van drie miljoen euro zijn gegeven aan Limbombé, waarvan de helft zou zijn verdwenen in de zakken van ... Mogi Bayat.

Brainwashing

In Frankrijk zijn er regels omtrent makelaars en mogen die niet meer dan 10% vangen op een transfer. De voorzitter van Nantes - Waldemar Kita - ontkent dat er iets onrechtmatig zou zijn gebeurd.

Zouhair Essikal van Base Soccer - het vorige makelaarsbureau van Limbombé - schetst dan weer een ander probleem in de krant: "Een transfer naar Huddersfield Town had voor iedereen beter geweest, ook voor Club Brugge. Maar Anthony werd door Bayat om de tuin geleid, het was brainwashing om hem bij een club te krijgen waar hij spelers kan dumpen."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Nantes
 
 
Reacties.