Valencia heeft al een opvolger voor Batshuayi in het vizier

30 december 2018 22:51

Marcelino, de trainer van Valencia, wil zich in het offensieve compartiment versterken en denkt daarbij aan Javier 'Chicharito' Hernández. De coach is niet tevreden over enkele van zijn spitsen en Batshuayi is er daar één van.

Verschillende Spaanse media hebben al bericht dat Valencia contact heeft opgenomen met Chicharito. Het is de bedoeling dat de Mexicaanse aanvaller van West Ham United deze winter de offensieve gelederen van Valencia komt versterken.

Diezelfde Spaanse media (waaronder Spaans dagblad Levante) zeggen dat de goalgetter al een akkoord heeft met de club, maar dat er op clubniveau nog geen witte rook is. De ex-spits van Real Madrid en Man United kan pas komen als de situatie rond Michy Batshuayi helemaal is uitgeklaard.

Valencia heeft eigenaar Chelsea een huursom betaald tot het einde van het seizoen, maar zo lang willen de Spanjaarden onze landgenoot niet houden. Ook Chelsea rekent niet op zijn diensten dus lijkt het duidelijk dat hij aan een andere club zal worden uitgeleend. Dus de transfer van Chicharito en die van Batshuayi zijn hangen erg nauw samen.

Hannes Van Gael

La Liga \\ Valencia CF
 
 
Reacties.