? Ranieri woedend op ploegmaat van Odoi en Mitrovic: "Ik wilde hem vermoorden"

31 december 2018 13:29

Op de 20e speeldag van de Premier League boekte Fulham een broodnodige zege (1-0) in het degradatieduel tegen rode lantaarn Huddersfield. Al liep het nog bijna mis na een penaltymisser.

Fulham haalde het uiteindelijk dankzij een late goal van Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht) in blessuretijd. Nochtans kreeg de Londense club 10 minuten voor tijd ook al een prima kans om de score te openen. Aboubakar Kamara faalde echter vanop de stip, al deed die penalty veel stof opwaaien. 

Kamara en diezelfde Mitrovic discussieerden over wie de penalty mocht nemen. Mitrogol was aangeduid, maar het was toch Kamara die trapte en miste. Na afloop was trainer Claudio Ranieri razend toen er hem naar het incident werd gevraagd. 

"Mitrovic is de man die de penalty moest trappen", aldus de Italiaan. "Het is ongelofelijk, want Kamara heeft mij, zijn ploegmaats, de club en de fans niet gerespecteerd", waarna Ranieri nog een stapje verder ging. "Ik wilde hem vermoorden toen hij miste. Logisch, want dit kon echt niet."

Bart Ver Elst

Premier League \\ Fulham
 
 
Reacties.